50 gram goud

50 gram goud

Een baar van 50 gram goud is natuurlijk een hele investering, maar het kan u wel veel geld opleveren. Daarvoor moet de goudprijs wel stijgen, maar veel mensen verwachten dat dit zal gebeuren. De goudprijs is namelijk bijna altijd gestegen. Als u eenmaal een 50 gram goudbaar heeft gekocht doet u er goed aan om deze in een kluis te bewaren. Tevens is het verstandig om hem te verzekeren. Een goudbaar van 50 gram is namelijk toch heel wat geld waard en u wilt niet dat hij gestolen wordt.

50 gram goud inkopen

Een goudbaar van 50 gram kunt u bij veel goudhandelaars inkopen. De kosten hangen af van het soort baar en de handelaar. Er zijn namelijk veel handelaars die verschillende prijzen aanbieden. Door deze bedrijven eerst goed met elkaar te vergelijken kunt u erachter komen waar u het voordeligst uit bent.

Natuurlijk wilt u wel waar voor uw geld en zeker als u een goudbaar van 50 gram koopt. U zult dan goed moeten oppassen voor oplichters. Koop daarom enkel goud in bij een goudhandelaar die in het bezit is van het keurmerk ‘Good Delivery Status’ van het LMBA. Een handelaar met dit keurmerk is gecontroleerd door het LMBA en u bent er dan van verzekerd dat het goud zuiver is. Ook is het verstandig om de handelaar na te trekken op internet. Check het KvK-nummer en kijk wat er over het bedrijf wordt gezegd. Zo voorkomt u dat u geen goud geleverd krijgt terwijl u wel heeft betaald.

50 gram goud verkopen

Als de goudprijs een stuk is gestegen kunt u uw goudbaar weer verkopen. Het kan natuurlijk ook zijn dat u dit eerder doet, omdat u het geld nodig heeft. Bij het verkopen geldt weer hetzelfde als bij het inkopen: verschillende handelaren, verschillende prijzen. Vergelijk meerdere handelaren met elkaar en kies degene uit die de hoogste prijs biedt.

Gram goud kopen
©2013