100 gram goud

100 gram goud

Het kopen van een baar van 100 gram goud is een grote investering. De prijs hiervan kan oplopen tot enkele duizenden euro’s. Het betekent wel dat u ook meteen veel winst maakt als de goudprijs stijgt Niet veel mensen durven deze investering aan, maar u heeft de kans dat u over een paar jaar een stuk rijker bent als u wel hierin investeert.

Hoe wordt de prijs van 100 gram goud bepaald?

De goudprijs op de beurzen en het aantal karaat bepalen de prijs van goud. Het aantal karaat bij een baar van 100 gram goud is eigenlijk niet van belang, omdat dit goud altijd 24 karaat is. De beurzen bepalen wel de waarde van 100 gram goud. Afhankelijk van vraag en aanbod stijgt of daalt de goudprijs. De goudprijs is momenteel veel hoger dan tientallen jaren geleden en er wordt verwacht dat de prijs zal blijven stijgen. Daarom is een baar van 100 gram een goede investering voor de toekomst.

Welke goudhandelaar is te vertrouwen?

Op internet zijn er veel goudinkopers te vinden die hun klanten oplichten. Zij laten u het geld vooraf betalen en daarna hoort u niets meer van ze. Als dit u overkomt met een baar van 100 gram goud, verliest u heel veel geld. Daarom kunt u de goudaanbieder het beste eerst natrekken op internet. Zoek naar referenties van andere klanten, kijk wat er over dit bedrijf gezegd wordt op fora en check vooral het KvK-nummer! Daarnaast is het van belang om een goudhandelaar te kiezen met het keurmerk ‘Golden Delivery Status’ van het LMBA. Deze handelaren krijgen dit keurmerk omdat ze zijn gecontroleerd en erkend door de grootste organisatie op de goudmarkt die samenwerkt met diverse grote goudhandelaren.

Als u in het bezit bent van een baar van 100 gram goud, kunt u hier het beste een verzekering voor afsluiten. Het kan namelijk zijn dan de goudbaar wordt gestolen en dan bent u het geld kwijt dat u heeft geïnvesteerd. U kunt het goud verzekeren met een woonverzekering of een kostbaarhedenverzekering. Zo weet u zeker dat u het geld dat u heeft geïnvesteerd niet door het noodlot kwijt zult raken. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om uw goud op te slaan bij een bedrijf. Zij zorgen er dan ook voor dat de baar van 100 gram goud is

Gram goud kopen
©2013